Cicle de conferències “Idees i paraules”: "Unilateralitat: sí?, no?, com?, amb quins recursos?", a càrrec de Pilar Carracelas (periodista)

Dijous, 18 de febrer de 2021 a les 19.00 h

Contingut de la conferència

“Després de tot el que ha viscut aquest país d’ençà de l’inici de l’anomenat procés, la societat catalana ha quedat desconcertada i sense referents polítics que vegi capaços de fer front a les demandes d’emancipació de l’Estat que presenta bona part de la nostra societat.

La situació que es dibuixa és la d’un moviment independentista en què els principals líders són a la presó o a l’exili, uns actuals gestors polítics desorientats i enfrontats, un Estat que actua exercint sobre el sobiranisme una desacomplexada repressió com si les reivindicacions de la majoria de la societat catalana li fossin alienes o directament il·legals i una Unió Europea que no acaba de respondre a les expectatives que els polítics havien generat.

Davant d’aquest panorama, sembla que només hi hagi una sortida: tirar pel dret sense comptar amb l’opinió de l’Estat. La unilateralitat, però, no és un camí fàcil ni el més desitjable.

Està la societat catalana preparada per a afrontar una solució així? La nostra ponent, persona preocupada per aquest conflicte, mirarà de treure’n l’entrellat i de sortir al pas dels dubtes que ens pot presentar aquesta opció.”

Adreça:

O via telemàtica depenent de les restriccions vigents

Sala Polivalent

Carrer Sebastià Bassa, 10 - 08480 L'Ametlla del Vallès - Barcelona
Adreça electrònica: cultura@ametlla.cat
Veure situació en el mapa
Darrera actualització: 04.02.2021 | 09:18