L’Ajuntament, present a la Jornada Turisme Vallès

Divendres, 28 de febrer de 2020 a les 00:00

El passat 20 de febrer la regidora de Turisme Mireia Morillas, acompanyada de la tècnica de l’Ajuntament, va assistir a una trobada del sector turístic de la comarca organitzada pel Servei de Turisme del Consell Comarcal al Celler de Can Roda de Santa Maria de Martorelles.

L’objectiu d’aquesta reunió era treballar estretament amb les empreses i entitats relacionades amb el sector del turisme del municipi, i s’hi van entregar els diplomes Biosphere, alhora que es presentava el Pla d’Acció de Turisme 2020 al Vallès Oriental.

En aquesta jornada els establiments turístics Can Gual Agroturisme, Can Gual Turisme Rural i Can Fàbregas del Bosc, de l’Ametlla del Vallès, varen obtenir el diploma Biosphere -el qual va ser recollit per regidora en representació seva- de mans del conseller de Turisme del Consell Comarcal, Sr. Carles Fernández Pérez, del diputat Delegat en Turisme de la Diputació de Barcelona, Sr. Juan Luis Ruiz López, i de l’Il·lm Sr. Luis Mariano Pintor Matos, alcalde de Santa Maria de Martorelles.

El diploma Biosphere reconeix el compromís per la qualitat i la sostenibilitat en pro d’un turisme responsable i sostenible.

Darrera actualització: 28.02.2020 | 09:28