Les activitats formatives de Promoció Econòmica es reprendran a l’octubre

Divendres, 5 de juliol de 2019 a les 00:00

Aquest passat mes de juny s’ha posat el punt i final a les activitats formatives dirigides a persones en situació d’atur o que volen millorar la seva formació, i que organitza l’àrea de Promoció Econòmica.

Aquestes activitats han consistit en cursos d’informàtica i d’administració electrònica per a diferents nivells, xerrades i tallers específics com els “Esmorzars de Feina”.

Precisament els Esmorzars de Feina, punt de trobada dinamitzat per una psicòloga per a gent que busca feina en un entorn d’enriquiment mutu per poder obrir-se i compartir experiències, van finalitzar amb una nova visita al Carrefour de l’Ametlla del Vallès. Allà, la seva gerent Silvia Mellado va explicar la política del centre comercial, i els participants dels Esmorzars de Feina van poder deixar el seu currículum, tot refermant la bona sinergia existent entre l’empresa i el Servei Local d’Ocupació de l’Ajuntament.

Amb un bon balanç del curs 2018-2019, doncs, l’àrea de Promoció Econòmica donarà continuïtat a aquestes activitats tot reforçant-les i repensant-les, de cara a iniciar-les a l’octubre vinent.

A partir del 2 de setembre ja es podrà consultar l’oferta formativa i realitzar les inscripcions a través del web municipal.

Darrera actualització: 05.07.2019 | 12:49