El “Fem feina” entrevistarà la Judith Solvez

Divendres, 22 de gener de 2021 a les 00:00

El proper dimecres 27 de gener tindrà lloc una nova sessió del projecte “Fem feina” que, organitzat per les àrees de Joventut i de Promoció Econòmica del Consistori, pretén donar a conèixer la tasca de professionals de tot tipus de sectors que viuen a l’Ametlla del Vallès a través de la conversa d’aquests amb l’escriptora Anna Ballbona.

Es tracta d’uns diàlegs que permeten conèixer diferents oficis i professions, en què s’explica la tasca que duen terme professionals de la vila i les interioritats de diferents sectors laborals, i que també tenen la intenció de servir d’eina per orientar acadèmicament i professional a la població jove.

En aquesta ocasió hi participarà la Judith Sólvez, ametllatana, artista, professora de dibuix, llicenciada en Belles Arts i emprenedora jove, que ens explicarà com és la seva feina i com és això d’emprendre un negoci.

Atesa la situació sanitària, aquesta activitat no serà presencial i únicament s’emetrà en streaming a través del canal Youtube de l’Ajuntament, a partir de les 19.30h.

Darrera actualització: 22.01.2021 | 10:39