El "Fem feina" començarà el 20 d'octubre

Dimecres, 7 d'octubre de 2020 a les 00:00

El cicle d'entrevistes a professionals de l'Ametlla del Vallès "Fem feina", que havia de començar el dimarts 6 d'octubre però que es va haver d'ajornar per motius personals de la persona entrevistada, ja té nova data pel seu inici: el dimarts 20 d'octubre.

La primera conversa que donarà el tret de sortida al cicle serà amb en Xavi Díaz i Guix, mestre d’educació física, tècnic en futbol, emprenedor del sector del lleure i l’esport i responsable del departament de Mitjans Audiovisuals i anàlisi del futbol base al Reial Club Esportiu Espanyol, a més de ser “la veu” de la Festa Major de l’Ametlla. En Xavi ens explicarà en què consisteix la seva feina i quina ha estat la seva trajectòria acadèmica i professional.

El mes de novembre entrevistarem a la la Rebeca Díaz i García, veïna de l’Ametlla, infermera supervisora del servei de Cirurgia General Digestiva de l’Hospital Universitari Germans Trias i Pujol de Badalona, més conegut com Can Ruti.

Aquestes converses seran retransmeses en directe pel canal de Youtube de l’Ajuntament de l’Ametlla del Vallès.

Si voleu assistir com a públic a aquest acte del proper dia 20 d’octubre, que tindrà lloc a la sala polivalent de la Biblioteca, escriviu un correu electrònic a promoció@ametlla.cat (aforament limitat).

Fem feina és un projecte promogut per les àrees de Promoció Econòmica i de Joventut de l’Ajuntament de l’Ametlla del Vallès, que presenta la feina de professionals de tot tipus de sectors que viuen al poble.

Cada mes es donaran a conèixer diferents oficis i professions, s'explicarà la tasca que duen terme professionals de la vila i les interioritats del seu sector laboral.

Aquestes converses també tenen la intenció de servir d’eina per orientar acadèmica i professionalment a la població jove.

Els diàlegs seran conduïts per la periodista i escriptora vallesana Anna Ballbona, coneguda professional de diversos mitjans de comunicació i premi Anagrama de novel·la.

Darrera actualització: 07.10.2020 | 11:42