Finalitza la primera fase del procés participatiu del POUM

Dimecres, 1 de setembre de 2021 a les 00:00

Tal i com anunciàvem a la darrera edició del Diari de l’Ametlla, el passat mes de juny es va donar el tret de sortida el procés participatiu per enriquir la redacció de l’avanç de planejament del POUM, el qual ha estat dissenyat i conduït per l’empresa NEOPOLIS i que consta de dues grans fases.

Primera fase

La primera fase ha estat estructurada a través d’un qüestionari en línia obert a tota la ciutadania (del 18 de juny fins al 31 d’agost) i de tres tallers deliberatius temàtics celebrats els dies 8, 15 i 21 de juliol a l’Espai Municipal de Can Camp, que han tingut com a objectiu recollir opinions i valoracions ciutadanes per tal de complementar amb criteris ciutadans el procés d’elaboració de les anàlisis diagnòstiques que fonamentaran la posterior redacció de “l’Avanç de planejament”.

Al qüestionari en línia hi han participat més de 300 persones, i els tallers celebrats el mes de juliol varen registrar una mitjana de 22 participants, una xifra destacable tenint en compte que els tallers van ser presencials adaptats a les restriccions a causa de la COVID-19. Els tres tallers varen treballar aspectes relacionats amb els àmbits social, econòmic i urbà-territorial.

Segona fase

Durant la tardor d’enguany es durà a terme la segona fase d’aquest procés participatiu, amb l’organització de tres nous tallers temàtics que tindran per objectiu seguir recollint criteris ciutadans que seran presos en consideració durant la redacció de l’esmentat “Avanç de planejament”.

Properament s’informarà amb més detall d’aquesta nova onada de tallers a través dels canals de comunicació de l’Ajuntament.

Darrera actualització: 01.09.2021 | 11:31