L’Ametlla dins del programa "Referents d’Ocupació Juvenil"

Dimecres, 28 d'abril de 2021 a les 00:00

Enguany el programa Referents d’Ocupació Juvenil del Vallès Oriental es torna a descentralitzar als municipis de la comarca. Aquest programa, que ja porta dos anys en marxa i que es va iniciar per donar continuïtat al programa Xarxa d’Impulsors/es de la Garantia Juvenil (2015 – 2017) ha de servir per reforçar l’acompanyament i l’assessorament a joves posant l’èmfasi en el treball amb els col·lectius més vulnerables, fent atenció directa a joves i les seves famílies, tot connectant-los amb els recursos i serveis existents del seu municipi i de la comarca.

Aquest programa dona molta importància al treball en xarxa, és per això que les referents d’ocupació juvenil al Vallès Oriental treballen de manera coordinada amb centres educatius, oficines de treball i les diferents àrees dels ajuntaments: joventut, ocupació, educació i serveis socials principalment. L’objectiu és assegurar una resposta integral a les necessitats de les persones joves.

L’objectiu principal d’aquest programa és facilitar i acompanyar les persones joves en la seva transició del sistema educatiu al sistema laboral i/o ocupacional i fomentar-ne la continuïtat formativa. I està adreçat a joves d’entre 16 i 29 anys que necessitin un assessorament personalitzat en temes educatius, laborals o de definició d’itineraris individualitzats.

L’Ametlla del Vallès és un dels municipis amb qui el Consell Comarcal signa conveni, motiu pel qual s’han iniciat les tasques de coordinació amb l’àrea de Joventut de l’Ajuntament.

Aquelles persones que necessitin o vulguin una orientació o més informació, es poden adreçar a les tècniques (Ester Simona i Mònica Alvarez) mitjançant el correu electrònic: ocupaciojuvenil.vallesoriental@oficinajove.cat o a ametllaterritorijove@hotmail.com on trobareu a la Lídia.

També es pot trobar més informació sobre el programa a la web del VALLESJOVE (apartat Referents d’Ocupació Juvenil)

Darrera actualització: 28.04.2021 | 14:09