Convocatòria de l'ajut "Bo de lloguer jove"

Dilluns, 6 de juny de 2022 a les 00:00

El proper dimecres 8 de juny, l'Agència de l'Habitatge de Catalunya obrirà la convocatòria de l'ajut "Bo de lloguer jove", que finalitzarà el 17 de juny.

Consideracions rellevants:

  • Persones destinatàries: aquestes subvencions es destinen a les persones físiques que, en el moment de presentar la sol·licitud tinguin de 18 a 35 anys (inclosos), i que, a més de complir els requisits establerts a les bases, siguin titulars d’un contracte de lloguer, habitació o cessió d’ús que constitueixi el seu domicili habitual o permanent, en el territori de Catalunya.
  • Termini per presentar les sol·licituds: s’inicia el 8 de juny de 2022, a les 9:00 hores i finalitza el 17 de juny a les 17:00 hores.
  • Imports màxims de lloguer mensual: 900 € mensuals per a la comarcal del Vallès Oriental, i 450 euros mensuals en cas de tractar-se d’una habitació.

Com i on s’han de sol·licitar:

Les sol·licituds s’han de presentar degudament formalitzades i signades per la persona sol·licitant de l’ajut, acompanyades de la documentació requerida a:

a) Preferentment, a través de mitjans electrònics al web de la Generalitat de Catalunya. Per conèixer com fer la tramitació on-line hi ha a disposició un tutorial en la mateixa SOL·LICITUD ELECTRÒNICA BO LLOGUER JOVE. Trobareu adjunt un manual per fer la tramitació electrònica.

b) A l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania de l’Ajuntament de la Garriga. Cal demanar cita prèvia. https://citaprevia.ubintia.com/lagarriga/#nbb (Pestanya: presentació de documentació per a altres administracions). Horari de dilluns a divendres de 9.00 a 14.00 hores.

Si es tracta d'una persona sol·licitant del Vallès Oriental també pot registrar la seva sol·licitud amb la documentació requerida al Registre electrònic del Consell Comarcal: http://www.vallesoriental.cat/el-consell/serveis-i-tramits/tramits-i-gestions/-instancia-generica.html

c) A les Oficines locals d’Habitatge, en horari de registre. L’Oficina Comarcal d’habitatge del Vallès Oriental atendrà sempre amb cita prèvia, i s’han habilitat dues línies telefòniques per atendre qüestions als respecte: 93 860 07 08 - 667 99 21 35, a més del correu electrònic habitatge@vallesoriental.cat. Per demanar cita prèvia: https://citaprevia.encolate.es/vallesoriental/reservation#

d) A l’Agència de l’Habitatge de Catalunya.

Darrera actualització: 03.06.2022 | 11:58