Es publiquen les bases per a l’adjudicació de 25 habitatges amb protecció oficial del Maset Nou

Dijous, 7 de gener de 2021 a les 00:00

El Ple ordinari del passat 28 de desembre va aprovar les bases per a l’adjudicació de 25 habitatges amb protecció oficial de règim general de lloguer al Maset Nou, amb els vots a favor d’ERC, A’T, ACP i PSC, i amb l’abstenció de JXA.

El regidor d’Habitatge, Pere Marieges, va fer un repàs del procés de recuperació dels 25 habitatges del Maset Nou iniciat el passat mes de juliol i les seves vicissituds, i va explicar que dels 25 habitatges se n’ha reservat 1 per atendre situacions d’emergència habitacional, 10 per a persones en situació de vulnerabilitat a petició de l’àrea d’Acció Social de l’Ajuntament, i que la resta restaran com ha habitatges de protecció social.

Existeixen tres tipus d’habitatge: 1 adaptat  per  a  persones  amb  minusvalideses  que  afecten  la  seva mobilitat i necessiten un habitatge adaptat; 5 d’una habitació; i 19 de dues habitacions.

A partir 7 de gener es poden consultar les bases aprovades al tauler d’anuncis de l’Ajuntament.

Amb tot, el regidor també va anunciar la voluntat de l’equip de govern de tirar endavant noves promocions d’habitatge social a la zona del carrer Granollers i a Can Draper, arribant a 100 habitatges més en un futur.

Darrera actualització: 07.01.2021 | 09:35