Entrega de les claus dels habitatges de protecció oficial del Maset Nou

Divendres, 28 de maig de 2021 a les 00:00

Aquest matí s’han realitzat els darrers tràmits amb els adjudicataris dels habitatges de protecció oficial del Maset Nou i, un cop finalitzats, se’ls ha entregat les claus dels habitatges que els han estat assignats.

Malgrat el contracte s’inicia el dia 1 de juliol, l’entrega de les claus s’ha realitzat avui per cortesia de l’Ajuntament, per afavorir als nous inquilins a l’hora de fer el trasllat.

L’adjudicació dels habitatges de protecció oficial del Maset Nou ha estat un procés que ha durat prop d’un any. El passat mes de juliol l’Ajuntament va recuperar la gestió dels 35 habitatges, la gran majoria dels quals desocupats els darrers anys, després de signar un conveni amb la SAREB pel qual aquest darrer cedeix al Consistori l’usdefruit d’aquests habitatges per un termini de quatre anys, prorrogable a quatre anys més, amb l’opció preferencial de la seva adquisició en propietat.

Un cop signat el conveni, es va endegar el procediment administratiu pertinent per tal d’adjudicar els habitatges, el qual va culminar el passat 17 març amb el seu sorteig entre els aspirants que acomplien els requisits establerts a les bases. Tots els admesos varen poder accedir a un habitatge.

Darrera actualització: 28.05.2021 | 13:20