Illa Activa suspèn el cobrament de les quotes

Dimecres, 25 de març de 2020 a les 00:00

Arran de la situació d’excepcionalitat actual, el Centre Esportiu Municipal Illa Activa i l’Ajuntament de l’Ametlla del Vallès comuniquen als usuaris i usuàries d’aquest darrer que el cobrament de les quotes queda suspès fins que es reprengui la prestació del servei amb les màximes garanties sanitàries. Així mateix, també s’assegura la compensació de la part proporcional del mes de març, corresponent als dies en què el centre ja estava tancat a causa del coronavirus.

Tant Illa Activa com l’Ajuntament de l’Ametlla del Vallès agraeixen les mostres de comprensió, empatia i ànims rebuts per part dels usuaris i usuàries, i fan una crida a mantenir la calma i a seguir sense excepció totes les recomanacions i directrius emeses de les autoritats i administracions.

El Complex Esportiu Municipal Illa Activa vol seguir acompanyant els seus usuaris i usuàries durant aquests dies de confinament, oferint-los consells i idees d’entrenament des de casa per tal de mantenir un estil de vida actiu, que trobareu a:

- www.Illa-activa.com

- Facebook: @ILLAACTIVA

- Instagram: @illaactivaametlla

Darrera actualització: 25.03.2020 | 12:22