Heu vist mai tocar l’escala musical amb una escala?

Divendres, 12 d'abril de 2019 a les 00:00

Enguany la Setmana Cultural de l’Escola Municipal de Música de l’Ametlla es va viure amb gran entusiasme. Tot i que les activitats es van estendre del dilluns 8 al dijous 11 d’abril, les ganes ja hi eren posades de molts dies enrere. La setmana anterior, per exemple, els alumnes van treballar a les aules l’escultor Jaume Plensa. El fruit d’aquesta fusió de música i escultura va quedar recollit en un mural que han penjat a l’entrada del centre. 

Un dels actes més aplaudits va ser l’espectacle Bufasons de Xavier Lozano. L’artista va fer sonar instruments del tot inversemblants: des del mànec d’una bicicleta, un saxo de butxaca reversible a flabiol, una aixeta, una gralla feta d’una ampolla de plàstic, una cadira, una ampolla de xampú, un encenedor, una pistola d’aigua, una regadora… fins a tocar l’escala musical amb una escala.

A banda dels tallers que es van anar fent durant la setmana, com el de dijous pels alumnes de P2 de l’Escola Bressol Municipal l’Ametller, l’EMM va mostrar diverses creacions musicals de l’alumnat en el Concert de Creació del dilluns i el Concert de Primavera del dimarts.

Darrera actualització: 12.04.2019 | 18:41

Imatges

BUFASONS CONCERT PRIMAVERA