Cinquè Cicle de Joves Intèrprets

Dimarts, 10 de març de 2020 a les 12:00

El V Cicle de Joves Intèrprets de l’Ametlla del Vallès començarà el divendres 20 de març amb el quartet vocal “Lotus” integrat pels músics Marina Torra, Maria Amaral, Miquel Villalba i Joan Climent, que ens oferiran un passeig musical per diferents èpoques i estils.

El 30 d’abril tindrem l’oportunitat d’escoltar el quartet de música antiga “Sonorum Mare”, format pels músics Alba Villar, Jacqueline Bordón, Dario Tamayo i Valentín Bruchon, que ens endinsaran en el món dels compositors del Renaixement i del Barroc.

Finalment, el 29 de maig en Pau Hernández, pianista i guanyador de l’edició 2018-2019 del concurs de Piano de l’escola de Música de Barcelona, ens oferirà un concert amb repertori del Romanticisme.

L’equip de professors de l’Escola Municipal de música de l’Ametlla del Vallès té la convicció que l’aprenentatge musical és molt important pel desenvolupament i el creixement personal dels nostres alumnes i de la societat en general. D’aquesta inquietud neix el Cicle de Joves Intèrprets, que vol donar l’oportunitat a músics en formació a donar-se a conèixer. Per això ha seleccionat aquests joves talents valorant la seva trajectòria interpretativa i la projecció professional. Tots ells tenen una excel·lent formació i un gran futur musical.

Us convidem a gaudir de l’experiència d’escoltar aquests joves talents, segur que no us deixaran indiferents.

Darrera actualització: 10.03.2020 | 12:59