Bon inici de la Tardoral

Dilluns, 4 de novembre de 2019 a les 00:00

El passat mes d’octubre la Mostra d’Arts Escèniques de l’Ametlla del Vallès, coneguda com a Tardoral, va començar amb força a la Sala Municipal de Teatre.

“La Zanja” (Titzina Teatro), Fórmula Revifa’t (Grup de Teatre de la Gent Gran) i “Blanc” (Teatre Nacional del Tenes) van ser les tres propostes que van donar el tret de sortida a la mostra, espectacles molt diferents que van apropar al públic ametllatà un teatre de caire social i reivindicatiu que interpel·la les consciències, així com comèdia d’embolics i interpretacions musicals espectaculars.

En aquest sentit, menció a part mereix el Grup de Teatre de la Gent Gran que, dirigits pel Joan Monells, va deixar bocabadat un públic entregat davant la qualitat interpretativa dels seus actors i actrius. No debades van omplir la Sala fins la bandera!

Propers espectacles

La Tardoral no s’atura i, aquest mes de novembre, podrem gaudir de dos nous espectacles en diferents formats amb artistes ametllatans:


M’esperaràs?

(Grup de Tetare Nyoca / Direcció Joan Monells)

DIA i HORA: Dissabte 9 (20h) / Diumenge 10 (18h)

PREU: 6€ (4€ anticipada passi dissabte / Anticipada passi diumenge).

SINOPSI: Una nit. Un sopar a l’apartament d’en Rubén, un home madur i separat. Els seus millors amics li han buscat algú perquè tingui una cita a cegues i deixi de queixar-se de la mala sort que sempre ha tingut amb les dones.


La maternitat d’Elna

(Una òpera de Martí Carreras)

DIA i HORA: Diumenge 24 (18h)

PREU: 10€ (8€ anticipada)

SINOPSI: La Maternitat d’Elna va ser una institució humanitària destinada a ajudar les dones embarassades exiliades durant la Guerra Civil, fundada el 1939 per la infermera suïssa Elisabeth Eidenbenz.

Us esperem a la Sala Municipal de Teatre!

Darrera actualització: 04.11.2019 | 12:00