Moció per la suficiència financera dels ens locals

Dilluns, 17 d'agost de 2020 a les 00:00

Rebuig a l’acord del Govern de l'Estat amb la Federación Española de Municipios y Provincias (FEMP) sobre els romanents i superàvits municipals

L’Ajuntament de l'Ametlla del Vallès se suma al rebuig a l’acord del Govern de l'Estat amb la Federación Española de Municipios y Provincias (FEMP) sobre els romanents i superàvits municipals, alhora que reclama la suficiència financera pels ens locals.

En aquesta moció, presentada des de la Federació de Municipis de Catalunya (FMC) i l’Associació Catalana de Municipis (ACM), es manifesta el rebuig a l'acord signat per la Federación Española de Municipios y Provincias (FEMP) i el Govern de l'Estat, el dia 4 d'agost, "per contribuir des dels municipis a desenvolupar una mobilitat sostenible, l'agenda urbana i polítiques de cures i suport a la cultura”. 

També s'emplaça al Govern de l'Estat a flexibilitzar la regla de despesa i a modificar la llei 2/2012 d'estabilitat pressupostària, per així donar més marge a les administracions locals en la resposta a la present crisi.

Aquesta moció ha estat subscrita per tots els grups municipals del consistori: ERC l'Ametlla del Vallès, Junts per l'Ametlla, Ametlla't, PSC-CP i l'Ametlla en Comú Podemos.

Adjuntem moció completa en aquesta mateixa notícia. 

Darrera actualització: 17.08.2020 | 14:09