Sessió informativa sobre el Pla de Barris el 15 de desembre

Dimarts, 7 de desembre de 2021 a les 00:00

El Pla de Barris de l’Ametlla del Vallès començarà a caminar al gener del 2022. La primera fase que s’obrirà serà la presentació de candidatures a cada barri, per ser-ne el representant al Consell de Barris.

Cal recordar que per presentar una candidatura a un barri cal estar empadronat a aquest i tenir 18 anys o més. La candidatura es presentarà a través del portal decidim-ametlla.diba.cat (on ja es pot consultar informació sobre el Pla de Barris) a partir de l’1 de gener i fins al dia 31 del mateix mes. Per presentar la candidatura caldrà especificar nom i cognoms complets, barri al que es pertany, edat, professió i el número de DNI (per comprovar al padró).

Els representants de barri tindran la funció de traslladar les propostes i demandes dels i les veïnes de la seva zona al Consell de Barris. D’aquesta manera es crearà un canal de comunicació més fluid i àgil amb l’Ajuntament.

Cal recordar que a aquelles zones o barris on hi hagi constituïda una entitat o associació de veïns registrada al registre d’entitats del Departament de Justícia, el procés d’elecció de la persona consellera s’ajustarà als estatuts i tempos de l’entitat o associació. Un cop escollides les persones representants es crearà el Consell  de Barris de l’Ametlla del Vallès, en què les persones escollides representaran el seu barri davant del govern municipal. El Consell es reunirà trimestralment. 

La creació del Consell de Barris afavorirà la comunicació entre representants de barri i, a la vegada, la posada en comú de demandes i problemàtiques que algunes zones puguin compartir.

L’àrea de Barris vol remarcar la importància que es presentin candidatures per poder aconseguir una representació equitativa i justa per a totes les zones de l’Ametlla, i és per això que us anima a participar-hi! 

El dia 15 de desembre es realitzarà, a les 20 h, a la Sala Polivalent de l’Ametlla del Vallès, una sessió informativa sobre el Pla de Barris oberta a tota la població. També es podrà seguir en directe a través del canal Youtube de l’Ajuntament.

 

Darrera actualització: 03.12.2021 | 12:09