Associació d'Artistes de l'Ametlla

L’ASSOCIACIÓ D'ARTISTES DE L'AMETLLA DEL VALLÈS es va crear l'any 1998, per a divulgar i promoure totes les arts del nostre poble, sense ànim de lucre.

La nostra Associació gestiona la Sala Municipal Carles Sindreu, situada al c/ Torregassa, 8.

En Carles Sindreu va ser un poeta que estiuejava a l’Ametlla, i que va saber transmetre la seva sensibilitat per mitjà d'una poesia exquisida.

En aquesta sala exposen els socis-artistes, així com també d'altres artistes no associats de reconegut prestigi.

Les exposicions canvien cada dos o tres caps de setmana, i les condicions per exposar es poden consultar i recollir a la mateixa sala, dins de la franja horària d'exposicions.

Actualment el col.lectiu de socis el conformen uns 70 membres, els quals poden participar a les diferents activitats que l'associació proposa al llarg de l'any. Entre elles podem destacar les següents:

- L'assistència a la presentació de llibres d'escriptors, xerrades sobre temes d'actualitat, sessions de poesia, etc.
- La prioritat per exposar individualment.
- El dret a participar en les dues exposicions col.lectives anuals, exclusives pels socis, que s'organitzen per Nadal i per a la Festa Major.
- L'organització de la "Fira infantil de pintura" al Passeig de l'Ametlla, on hi participen un gran nombre de nens i nenes.
. La col.laboració amb institucions benèfiques i ONGs, en relació amb situacions adverses, participant en exposicions col.lectives.

Carrer Torregassa 8 - 08480 L'Ametlla del Vallès - Barcelona
Nom de contacte: Clara Prat (Presidenta)
Correu electrònic: info@adla.cat
Lloc web: www.adla.cat
Veure situació en el mapa
Darrera actualització: 13.11.2017 | 13:23