Associació d'Artistes de l'Ametlla

L’Associació d'Artistes de l'Ametlla del Vallès es va crear l'any 1994, per divulgar i promoure totes les arts del nostre poble, sense ànim de lucre.

La nostra Associació gestiona la Sala Municipal Carles Sindreu, situada al c/ Torregassa, 8.

En Carles Sindreu va ser un poeta que estiuejava a l’Ametlla i que va saber transmetre la seva sensibilitat per mitjà d'una poesia exquisida.

En aquesta sala exposen els socis-artistes, així com també d'altres artistes no associats de reconegut prestigi.

Les exposicions canvien cada dos o tres caps de setmana i les condicions per exposar es poden consultar i recollir a la mateixa sala, dins de la franja horària d'exposicions.

Actualment el col·lectiu de socis el conformen uns 70 membres, els quals poden participar a les diferents activitats que l'associació proposa al llarg de l'any. Entre elles podem destacar les següents:

- L'assistència a la presentació de llibres d'escriptors, xerrades sobre temes d'actualitat, sessions de poesia, etc.
- La prioritat per exposar individualment.
- El dret a participar en les tres exposicions col·lectives anuals, exclusives pels socis, que s'organitzen per Nadal i per a la Festa Major.
- L'organització de la "Fira infantil de pintura" al Passeig de l'Ametlla, on hi participen un gran nombre de nens i nenes.
- La col·laboració amb institucions benèfiques i ONGs, en relació amb situacions adverses, participant en exposicions col·lectives.

Carrer Torregassa 8 - 08480 L'Ametlla del Vallès - Barcelona
Nom de contacte: Pere Parramon (president)
Adreça electrònica: comunicacio@adla.cat
Lloc web: www.adla.cat
Vegeu-ne la situació al mapa
Darrera actualització: 10.07.2019 | 09:34