Grup d'Esplai del Principat GEPA

L'esplai GEPA porta funcionant des del novembre del 1986, quan uns joves de l'Ametlla van decidir obrir un esplai al poble per poder fer activitats els dissabtes a la tarda, anar de colònies, fer trobades amb altres esplais de Catalunya, etc.

Actualment, a l'esplai, el nostre objectiu és educar en i amb valors, com la cohesió de grup, la confiança, el companyerisme, el respecte per la natura, la autogestió, ... Volem que els nens i nenes de l'Ametlla, aprenguin d'una manera lúdica, que sàpiguen espavilar-se, ajudar als altres sense esperar res a canvi, respectar el seu entorn i cuidar-lo i molts altres objectius que es treballen cada cop que es ve a l'esplai.

Entre les activitats més destacades que tenim trobem l'acampada a Puiggraciós al començament de la tardor, la celebració del DUDI (Dia Universal dels Drets dels Infants), les colònies de Setmana Santa, Geocaching (nova activitat de natura que encetem aquest any), excursions trimestrals, celebració de les festes tradicionals (castanyada, Nadal, Sant Jordi, Sant Ponç,...), dinars de germanor amb familiars,... I aquest any, el grup de Ballarics faran un projecte sorpresa que encara no podem destapar!!!

A part dels dissabtes a la tarda, als períodes de vacances (Setembre, Nadal, Carnaval i Estiu) organitzem casals econòmics i flexibles per ajudar a les famílies a compaginar la vida laboral amb les vacances dels nens/es.

I si cliqueu a l'icona del facebook, podreu veure moltes fotos d'anys anteriors!

Horari del GEPA: dissabtes de 16h a 18h

Preu per trimestre: 15€ el 1r fill i 10€ a partir del 2n fill

Qui som els monitors?

Els monitors del GEPA, som una colla de joves voluntaris de l'Ametlla, entre 16 i 26 anys, que dediquem els dissabtes a treballar aquests valors amb els infants i a preparar tots els escenaris i contexts necessaris per dur a terme aquest aprenentatge. Treballem de manera totalment altruista i tots els majors d'edat tenim el curs de monitors i a més a més, la majoria estem cursant carreres que tenen a veure amb el món de l'educació.

Adreça electrònica: grupesplaigepa@gmail.com
Darrera actualització: 03.10.2019 | 12:19