Crònica del ple ordinari de 27 de novembre de 2023

Dimecres, 29 de novembre de 2023 a les 00:00

Dilluns 27 de novembre es va celebrar el ple ordinari del mes, el qual va comptar amb la presència de tots els càrrecs electes excepte de la Dolors Ferrer (JXA), i que va començar amb un emotiu record i reconeixement envers la Paula Fernández, membre del grup d’ERC de l’Ametlla recentment traspassada.

La sessió va prosseguir amb una reflexió de l’alcalde sobre l’estat de la sequera i l’entrada de l’Ametlla del Vallès en fase de preemergència, i va continuar amb l’aprovació per unanimitat de l’acta de la sessió anterior.

Després de l’apartat d’informació d’alcaldia, en què els regidors i regidores de l’equip de govern van informar de l’evolució de diferents projectes i iniciatives del Consistori, es va procedir a l’aprovació, per unanimitat, del "Pla local d'educació. L'Ametlla del Vallès, poble educador", un document estratègic del municipi viu i que s’ha treballat transversalment, on s’expressen els objectius i accions que esdevindran centrals en la governança educativa dels pròxims anys.

Tots els grups que integren el Consistori varen felicitar-se i insistir en la importància del desenvolupament d’aquest Pla, el qual tot just ara es començarà a implementar amb l’horitzó de 2029.

El Ple va finalitzar amb l’activitat de control en què els grups de l’oposició varen resoldre dubtes sobre diferents decrets i acords, i fer els precs i preguntes que varen estimar pertinents.

Darrera actualització: 20.12.2023 | 14:14