Cerca Marketing Digital

Especialitzats en serveis professionals i estratègics de màrqueting digital a autònoms, comerç local i PIME.

Compta amb nosaltres per:

- Tenir una web funcional, ràpida, ben enfocada a SEO i atractiva per als teus clients.

- Disposar d’un bon aparador a xarxes socials per tal d’aconseguir els objectius que et proposis, amb el nostre servei de community manager.

- Que tothom et conegui i contracti els teus serveis, a través del seu telèfon, mitjançant publicitat online a Google i a Facebook/Instagram. Gestionem les teves campanyes i t’assessorem per obtenir el major rendiment de la inversió.

- Que el teu negoci aparegui a les primeres posicions a Google i Google Maps. Treballarem el SEO de la teva pàgina web i el SEO LOCAL, perquè la web i la fitxa de Google My Business es mostri als buscadors quan algú està buscant el què ofereixes a prop teu.

Necessites crear una identitat de marca o redissenyar la que ja tens? Comptem amb professionals del disseny gràfic per a creació de la teva identitat visual de marca. Així mateix, comptem amb professionals de la fotografia i edició de vídeo, amb possibilitat d’ús de drons, per a l’elaboració de campanyes de publicitat amb uns resultats espectaculars.

Se’ns coneix també pel nostre suport a l’emprenedoria, amb assessorament gratuït i preus especials. Pots consultar les condicions a https://www.cercamarketing.cat/emprenedoria/

Si tens cap dubte si el màrqueting digital pot ajudar al teu negoci en particular, contacta’ns i estudiarem el teu cas concret i t’elaborarem una auditoria digital totalment gratuïta per a que pugui prendre les millors decisions. Demana la teva auditoria:

Si ets autònom a https://www.cercamarketing.cat/autonoms/

Si ets comerç local a https://www.cercamarketing.cat/comerc-local-digital/

Si ets una PIME a https://www.cercamarketing.cat/pime-marketing-digital/

Avda. Onze de Setembre, 1C - 08480 L'Ametlla del Vallès - Barcelona (Catalunya)
Nom de contacte: Alba Portabella Pla
Telèfon: 644088321
Adreça electrònica: hola@cercamarketing.cat
Lloc web: www.cercamarketing.cat/
Vegeu-ne la situació al mapa
Darrera actualització: 09.06.2022 | 08:21