Victor Küppers oferirà la xerrada “Psicologia positiva” a l’Ametlla, el 22 de desembre

Dimarts, 20 de desembre de 2022

De la mà de les àrees de Promoció Econòmica i Turisme de l’Ajuntament, dijous 22 de desembre tindrà lloc la xerrada “Psicologia positiva”, a càrrec del prestigiós conferenciant motivacional Victor Küppers.

La conferència es farà al restaurant Temporada (c. Gralla 46). L’accés és gratuït amb aforament limitat. Per accedir-hi cal treure l’entrada aquí.

Els principals objectius de la xerrada, són:

- Explicar la importància de l'actitud personal com a element mobilitzador i dinamitzador, tant en l’àmbit personal com professional.

- Transmetre als assistents idees, mètodes i hàbits pràctics i útils aplicables “l'endemà”, perquè puguin millorar i potenciar les seves actituds personals –automotivació, proactivitat, entusiasme i comunicació interpersonal–.

 - Facilitar camins per fer créixer la felicitat i la satisfacció personal de les persones, perquè siguin també millors professionals.

 - Mobilitzar les millors actituds, intencions i disposicions de les persones perquè siguin més felices, aprenguin a equilibrar la seva vida personal-professional, aprenguin a gaudir de la seva feina, generin un adequat clima de treball i millorin la seva relació i col·laboració amb els altres. 

- Potenciar la implicació i la motivació personal dels assistents perquè a més de “saber fer” les coses també “vulguin fer-les”, posant-hi el seu esforç i despertant les seves inquietuds per treballar amb més alegria, optimisme, proactivitat, iniciativa, ambició, responsabilitat i entusiasme.

Tractant metodologies comercials, a més, es pretenen aconseguir aquests objectius:

 - Conscienciar les persones que el treball comercial és fantàstic, enriquidor, i que és una professió de la qual cal sentir-se orgullós. Vendre és “ajudar”, per això és una activitat molt gratificant, no té res a veure amb “col·locar” o “endollar”.

 - La venda és una activitat de relacions humanes, per això, l'actitud personal és tan important com les tècniques. Les relacions comercials, com les humanes, es basen en la confiança.

 - Sensibilitzar que la venda no és una feina de xerrameca, sinó una tasca molt complicada que requereix molta preparació i metodologia.

 - Facilitar tècniques de venda molt efectives i pràctiques que donin resultats immediats a la tasca comercial.

Darrera actualització: 20.12.2022 | 15:21