Vacunació de la COVID 19 a l’Ametlla del Vallès

Divendres, 5 de març de 2021 a les 13:45

El procés de vacunació contra la COVID-19 a l’Ametlla del Vallès va començar el passat 7 de gener amb l'apliació del protocol elaborat per les autoritats competents, i es va començar a vacunar els residents i personal de les residències de gent gran.

A data d’avui, tot aquest col·lectiu vinculat a les residències de gent gran de l’Ametlla del Vallès ja ha rebut la segona dosi de la vacuna, i s’ha iniciat una nova fase de vacunació la qual prioritza la gent més gran de 80 anys amb algun grau de dependència, i que no resideix a cap centre geriàtric.

El Centre d’Atenció Primària de referència de cada persona d’aquest col·lectiu es posarà en contacte amb ella per concertar dia i hora de vacunació.

Dades de l’Ametlla

A data 3 de març, a l’Ametlla del Vallès i al marge de les residències de gent gran, han rebut la primera dosi de la vacuna un total de 109 persones, i la segona un total de 40.

L’ordre de vacunació s’estableix en relació amb diversos criteris, com el risc que tenen els diferents col·lectius de la població de presentar complicacions o de morir per la COVID-19, el risc d’infectar-se, el fet de considerar-se personal essencial per a la societat i el risc de transmetre la malaltia.

Trobareu tota la informació sobre la vacunació aquí.

Darrera actualització: 05.03.2021 | 14:24