Urbanització de la BP-1432 a l’entrada de l’Ametlla

Divendres, 17 de gener de 2020 a les 11:30

La Diputació de Barcelona informa que a partir de dilluns 20 de gener s'iniciaran les obres d’urbanització de la BP-1432 (carretera de Sant Feliu), concretament al tram comprès entre el carrer de Sant Genís i la rotonda de Can Quico.

Aquesta actuació comportarà que a partir de dilluns 27 de gener, i mentre duri l’obra, aquest tram de carretera romangui tancat, desviant-se el trànsit per un itinerari alternatiu senyalitzat.

Amb aquestes obres es construiran voreres amb continuïtat establint uns itineraris còmodes pels vianants, alhora de millorar l’accessibilitat. Tenen com a objectiu l’accessibilitat, la seguretat viària i la mobilitat en general, tant de vianants com de vehicles.

A més, també comportaran la millora de les xarxes de serveis d’enllumenat i clavegueram existents i la previsió d’actuacions de millora en serveis urbans d’aigua i telecomunicacions, així com la implantació d’elements reductors de velocitat amb pas de vianants elevat i cruïlla amb plataforma elevada, per a millorar la seguretat viària d’aquest tram urbà.

L’actuació té un pressupost d’adjudicació de 464.519 euros i un termini execució de sis mesos

Darrera actualització: 17.01.2020 | 13:07