Una cloenda de curs especial

Dimecres, 17 de juny de 2020 a les 00:00

Les AMPA de l’escola Els Cingles i de l’institut Eugeni Xammar i l’AMiPA de l’escola Bertí han treballat conjuntament amb l’Ajuntament de l’Ametlla del Vallès per organitzar una cloenda especial d’un curs, el 2019-2020, marcat per la crisi del Coronavirus.

Amb aquesta iniciativa es vol recollir l’emotivitat i el sentir d’una cloenda de curs que integri i faciliti l'oportunitat de donar sentit a tot el que s’ha viscut aquests mesos, un tancament de curs més enllà de l’escola, de construcció comunitària en relació a les experiències viscudes les darreres setmanes pels infants i joves.

Aquest projecte consta de tres activitats:

- Acte cloenda en streaming a través del canal Youtube de l’Ajuntament, el divendres 19 de juny a les 19h.

Tres superametllacraks, tres representants dels centres educatius i l’alcalde, donaran la seva visió de les vivències d’aquest trimestre i final de curs confinat.


- Es mereixen un premi! Petit detall que es repartirà a través d’una parada que s’ubicarà a cada centre escolar els dies 25 i 26 de juny, de 17 a 20h, i el 27 de juny (de 10 a 13h)


- “El passeig de les emocions” serà una exposició dels alumnes-artistes del poble els dies 3, 4 i 5 de juliol, al Passeig.

 

Darrera actualització: 17.06.2020 | 11:12