Un Sant Jordi i unes propostes culturals diferents

Dimecres, 29 d'abril de 2020 a les 00:00

Des de la Biblioteca Josep Badia i Moret i l’Ajuntament de l’Ametlla del Vallès no vam voler deixar de celebrar el Sant Jordi 2020, malgrat la crisi del Coronavirus.

Les xarxes socials d’@biblioametlla van ser les nostres aliades durant aquesta diada confinada. A través seu us vam poder oferir un taller sobre com fer una rosa amb material que tots tenim a casa, a càrrec de Can Xic. També vam poder gaudir d’una hora del conte amb la narradora Sandra Rossi, ens va explicar una història sobre un elefantó i la seva trompa, sobre la curiositat i les aventures a la selva, tot basat en una obra original de Rudyard Kipling. Ens van faltar els tallers, el berenar, la gent, poder recomanar i prestar llibres... ja hi tornarem.  

La setmana de Sant Jordi vam estrenar dos projectes. Un és el de la #píndolacultural. A través de les xarxes socials de la Biblioteca podeu gaudir de petits vídeos amb lectura de textos literaris per part de gent de l’Ametlla. Des de la Biblioteca i l’àrea de Cultura ho hem plantejat com píndoles o càpsules que ens fan somriure i ens evadeixen una mica de la Covid-19 i tot el trasbals que provoca a les nostres vides. Anirem publicant més píndoles, estigueu ben atents!

Per altra banda, a través del canal d’instagram de les Biblioteques del Vallès Oriental s'han començat a fer hores el conte en directe. A les dotze, menja’t un conte ha acollit narradors com Ada Cusidó, Sandra Rossi, Cia Patawa... contes breus, de menys de 30 minuts, per obrir la gana i fer un regal als infants de la casa en forma de paraula, imaginació, música... De dilluns a divendres a les 12 h conecteu-vos a @bibliotequesvo i gaudiu de les històries i contes.

Per altra banda, il·lustradors, fotògrafs i artistes del poble varen cedir obres seves, fetes especialment per a l'ocasió, per felicitar el Sant Jordi des de les xarxes socials.

Darrera actualització: 29.04.2020 | 09:51