Tots els aspirants a l’adjudicació d’un habitatge de protecció oficial amb règim de lloguer al Maset Nou podran triar pis

Dimecres, 17 de març de 2021 a les 14:00

Aquest migdia ha tingut lloc el sorteig dels habitatges de protecció oficial amb règim de lloguer del Maset Nou, sorteig que s’ha fet a la Sala Polivalent i que s’ha emès en directe a través del canal Youtube de l’Ajuntament.

Els regidors d’Habitatge i d’Acció Social Pere Marieges i Jaume Durall han explicat el procediment a seguir, el qual ha comptat amb la validació del secretari municipal. Un cop finalitzat, totes les persones admeses a l’adjudicació podran triar habitatge, respectant l’ordre resultant del sorteig.

En total s'han sortejat tres contingents: el contingent A, amb 1 pis adaptat, i que ha quedat desert; el contingent B, que consta de 10 habitatges pels quals hi havia 12 aspirants; i el contingent B, integrat per 14 habitatges pels qual hi havia 11 aspirants, ja que s’han produït dues renúncies.

Així les coses, un cop sortejats tots els habitatges, els 2 aspirants que han quedat a la reserva del contingent B, han pogut beneficiar-se del sobrant de pisos del contingent C, de manera que tothom ha pogut accedir a un habitatge, sobrant el pis adaptat del contingent A i un altre del C.

Un cop fet el sorteig els adjudicataris seran cridats, en l’ordre que ha sortit, els dies 23 i 24 de març durant el matí per poder triar el pis adjudicat (es publicarà al taulell d’anuncis demà).

Amb els pisos ja adjudicats, l’Ajuntament de l’Ametlla del Vallès acompanyarà els adjudicataris en tot allò que puguin necessitar.

Tant els regidors Pere Marieges i Jaume Durall, com l’alcalde Pep Moret, s’han mostrat molt satisfets de poder ajudar a 25 famílies de l’Ametlla del Vallès a accedir a un habitatge, tot esperant que en un futur es puguin endegar i culminar processos similars a aquest.

Podeu veure el sorteig a continuació:

Darrera actualització: 17.03.2021 | 14:51