Tot a punt pel 7è Cicle de Jazz de l'Ametlla del Vallès

Divendres, 25 de maig de 2018 a les 00:00

El proper divendres 1 de juny començarà la setena edició del Cicle de Jazz de l'Ametlla del Vallès, que constarà de cinc concerts que es faran cada divendres a diferents indrets emblemàtics del poble.

Clara Luna Quartet, Anthus, Mar Vilaseca (Jaume Vilaseca Trio) i Susana Sheiman, son les veus protagonistes d’aquesta setena edició del Cicle de Jazz de l’Ametlla del Vallès, i el colofó el posarà la presentació del recentment editat disc de Alfons Bertran Quintet.

El cicle manté el ja tradicional circuit de descoberta del nostre patrimoni. D’aquesta manera Can Plantada,  Millet Park, Can Draper i la plaça de Can Viver acolliran els escenaris on es desenvoluparan les cinc actuacions que configuren aquesta mostra amb la novetat, aquest any, de l’espai enjardinat de l’antiga masia de a Can Camp (al costat de l’escola bressol municipal).

Així, divendres dia 1 de juny, a les 20h, Millet Park acollirà el concert d’obertura amb Clara Luna i la presentació del seu  treball  Pure Imagination, un homenatge als seus referents musicals de Jobim a George Harrison.

Clara Luna es farà acompanyar per  Xavi Maureta (bateria), Andreu Zaragoza (guitarra), Raimon Ferrer (contrabaix).

El divendres dia 8 de juny, a la plaça de Can Viver a les 20h serà el torn del músic vallesà  Alfons Bertran, que ens presentarà el seu flamant nou projecte anomenat Schnitzel Time. Música original, jazz contemporani que recull les influències dels estils i compositors de referència com Paul Motian, Brian Blade, Mompou o David Binney.

Es farà acompanyar per: Alfons Bertran (bateria), David Fettmann (alto saxophone), Nicolas Masson (tenor saxophone), Roger Mas (piano i fender rhodes), Aleix Forts (contrabaix).

 

El dia 15 de juny, a les 20h a Can Draper serà el torn del cantat Anthus: cantant, arranjador i compositor considerat per la crítica una de les millors veus masculines del jazz del moment. Anthus ens presentarà Calidoscòpic, un disc que destil·la eclecticisme en una original proposta en què fusiona el jazz contemporani i el clàssic, amb els sons mediterranis, el pop i el rap.

Tot plegat amb Anthus (veu), Pol Padrós (trompeta), Mark Aanderud (piano), Manel Fortià (contrabaix) i Ramón Díaz (bateria).

El dia 22 de juny, a les 20h al jardí de la masia de Can Camp (escola bressol municipal) Jaume Vilaseca trio ens endinsarà a l’univers del mític grup de rock progressiu GENESIS, per fer una reinterpretació jazzística de la seva etapa del 70 a al 74 presentant el seu setè disc JAZZNESSIS II.

Jaume Vilaseca al piano compartirà escenari amb el seu habitual contrabaixista Dick Them i en  Ramón Díaz a la bateria, amb la participació de Mar Vilaseca a la veu.

El dia 29 de juny, a les 20h a Can Plantada la jornada de cloenda d’aquesta setena edició anirà a càrrec de Susana Sheiman, una de les vocalistes més reconegudes del panorama Jazzístic . Amb aquest quintet de primera línia la Sausana Sheiman ofereix el repertori del seu disc Open Gate (Temps Record, 2015). Susana Sheiman lidera aquest quintet que completen Artur Regada al contrabaix, Xavier Algans al piano i Caspar Sain-Charles a la bateria.

Venda d’entrades a www.tictactiquet.com, o bé una hora abans del concert al mateix indret.

Darrera actualització: 25.05.2018 | 13:51