Torna “L’Ametlla, terra de còmic”

Dimarts, 10 de novembre de 2020 a les 00:00

Després d’haver hagut d’ajornar les activitats que estaven previstes sobre el còmic japonès l’hivern passat, i de programar una xerrada virtual amb el nostre veí Marc Bernabé i amb l’Oriol Estrada de l’empresa Daruma sobre manga mesos enrere, la Biblioteca Josep Badia i Moret i el PICA tornem a la càrrega amb la voluntat de difondre la cultura del còmic.

En una edició dedicada principalment al còmic i a la cultura japonesa, proposem un seguit d’activitats online que van destinades a tot tipus de públic, des d’infants a joves i adults, i que comptaran amb professionals de primera línia del sector editorial del manga a casa nostra.

Les activitats, coordinades per Daruma Serveis Lingüístics, es duran a terme de manera virtual i durant dues setmanes:

Dilluns dia 16 de novembre

19h Taller de manga 1, amb la Judith Sólvez,

Divendres dia 20 de novembre

17 h Quiz Què saps de manga?

17.45 h Taller escriu el teu nom en japonès (part I),

18.30 h Manga Anime a Catalunya - taula rodona amb professionals del sector

Dilluns dia 23

19 h Taller de dibuix manga 2, amb la Judith Sólvez,

Divendres 27

17.45 h Escriu el teu nom en japonès (part II)

18.30 h Presentació de 501 mangas que leer en español + Treballar del que t'agrada Xerrada de presentació del llibre escrit pel Marc Bernabé i l’Oriol Estrada que ens parlaran també com podem arribar a treballar d’allò que ens agrada, en el seu cas el manga!

Esteu atents a les xarxes socials de l’Ajuntament de l’Ametlla, de la Biblioteca, del PICA i de Daruma Serveis Lingüístics sobre com es desenvoluparan aquestes activitats.

Darrera actualització: 10.11.2020 | 10:02