Torna la Matxembrada Escolar

Dimecres, 6 d'octubre de 2021 a les 00:00

Dos anys després d’haver-se celebrat la darrera edició de la Matxembrada Escolar, una jornada lúdica, esportiva i de convivència que té per objectiu estrènyer els llaços i cohesionar les famílies de les escoles Bertí i Els Cingles, el dissabte 16 d’octubre tindrà lloc la tercera edició d’aquesta activitat, organitzada l’AFA de l’escola Bertí i l’AMiPA de l’escola Els Cingles els Cingles amb el suport de l’Ajuntament.

Aquest any la Matxembrada tindrà un format diferent i serà un joc d’escapada (scape game). Consistirà en la recerca de pistes i codis pel territori, que es vehicularan a través del mòbil. Això permetrà a cada família inscrita iniciar el circuit i finalitzar-lo quan ho decideixi, entre les 10h i les 12h, i fins i tot en dies posteriors. Aquest circuit, d’entre 3 i 4 km. estarà a la zona de les masies, tindrà una dificultat baixa i permetrà gaudir d’un matí actiu descobrint el patrimoni de l’Ametlla.

El joc començarà el dia abans, quan les famílies inscrites rebin al correu electrònic les primeres indicacions, entre aquestes el punt de sortida. Per inscriure’s, cal fer-ho a través de l’AMiPA/AFA de cada centre.

L’últim dia d’inscripció serà dijous 14 d’octubre.

Divendres s'haurà d’estar molt alerta al correu que es rebrà

Darrera actualització: 06.10.2021 | 09:37