Tercer cicle del projecte “Ametllatanes”

Dilluns, 6 de març de 2023 a les 00:00

Organitzat per l’Associació Fotogràfica i de Caminades de l’Ametlla (AfiC) amb el suport de l’àrea d’Igualtat, Feminismes i LGBTI+ de l’Ajuntament, dimecres vinent 8 de març es presentarà el tercer cicle del projecte “Ametllatanes”, en un acte que es farà a la Sala Polivalent a les 19 h.

Aquesta és la definició que fa l’AFiC del projecte:

““Ametllatanes” és un projecte feminista que vol restituir la invisibilitat i silenciament històric que viuen les dones de la nostra societat més propera. Un gra de sorra indispensable en el reconeixement públic que es mereixen totes les dones del nostre poble i les seves aportacions. Un pas en el camí de la necessària transformació de les estructures patriarcals, androcèntriques i sexistes que encara minimitzen la importància de les aportacions de la meitat de la població.

És un projecte de quatre anys de durada en què membres de l’AFIC publiquen cada mes, en el Diari de l’Ametlla, els testimonis de dones a través de retrats fotogràfics i entrevistes. El projecte finalitzarà amb la recopilació de tot aquest material generat en forma d’un llibre testimoni de la vida de les dones del poble en aquest període de temps.”

L’AFiC convida a tothom a enviar-los propostes de candidates per al quart i darrer cicle del projecte, enviant un e-mail amb el nom complet de la persona proposada, acompanyat d’una breu descripció dels motius per què és proposada a afic.ametlla@gmail.com o igualtat@ametlla.cat.

Consulta totes les entrevistes publicades fins ara aquí.

Darrera actualització: 06.03.2023 | 10:55