Tallers d’educació canina emocional per a adults

Dimarts, 7 de novembre de 2023 a les 00:00

L’àrea de Benestar Animal organitza un cicle de tallers sobre educació canina emocional per a adults. Aquest cicle constarà de set sessions -començarà el 19 de novembre i finalitzarà el 12 de maig-, i estarà impartit per l’Elisabeth Cano, de Chamán Educación Canina, professional amb quinze anys d’experiència en aquest àmbit.

Els tallers abastaran aspectes teòrics i pràctics i treballaran com es comuniquen els gossos i com entendre què ens estan dient, amb l'objectiu de millorar la convivència amb ells. També tractaran com traduir les nostres paraules per facilitar-los la vida al nostre costat i que la convivència flueixi en calma.

Alhora, s’observaran les seves emocions amb l’objectiu d’entendre les seves reaccions, com  quan tenen por o es mostren intolerants o agressius, i es donaran pautes per aplicar canvis que millorin els problemes que hagin sorgit.

Els tallers teòrics, a la Sala Polivalent, es faran sense gossos. Els pràctics, a la zona d’esbarjo per a gossos, sí que es compartiran amb l’animal.

La inscripció a l’activitat cal fer-la enviant un e-mail a info@chamaneducacioncanina.com 

Sessions:

Diumenge 19 de novembre

Taller teòric sense gos: “La Comunicació Canina. ¿Què ens diuen els gossos quan es volen comunicar amb nosaltres amb les senyals corporals? Com evitar desenvolupar problemes de comportament i construir una relació extraordinària amb el teu gos”

HORA: de 10.30 h a 12 h

LLOC: Sala Polivalent


Diumenge 17 de desembre

Taller teòric sense gos: “¿Què et diu el teu gos quan et parla amb lladrucs o grunyint? Eines per entendre i solucionar aquestes situacions”

HORA: de 10.30 h a 12 h

LLOC: Sala Polivalent


Diumenge 14 gener

Taller pràctic amb un gos per persona: “Sortida de traducció gos-humà i gos-gos, per entendre la seva comunicació i aprendre regles socials per evitar baralles entre gossos”

Sortida de traducció canina per practicar allò après en el taller anterior. Es proporcionarà un pdf de senyals de comunicació per tenir present el contingut a la pràctica abans de la sortida.

HORA: d’11 h a 13 h

LLOC: zona d’esbarjo per a gossos (camí de Santa Eulàlia)


Diumenge 4 de febrer

Taller teòric sense gos: La por en els gossos. Com ajudar al teu gos a gestionar les seves emocions per viure tots més tranquils”

HORA: de 10.30 h a 12 h

LLOC: Sala Polivalent


Diumenge 10 de març

Taller teòric sense gos: “La reactivitat entre gossos. Guia per entendre què li passa al teu gos i com ajudar-lo”

HORA: de 10.30 h a 12 h

LLOC: Sala Polivalent


Diumenge 14 d’abril

Taller pràctic amb un gos per persona: “Sortida a la natura amb gossos per donar pautes d’educació canina”

Aprenent a gestionar les trobades amb altres gossos per saber si és prudent o no, presentar al teu gos a altres en funció de la seva comunicació i com fer-ho.

HORA: d’11 h a 13 h

LLOC: zona d’esbarjo per a gossos (camí de Santa Eulàlia)


Diumenge 12 de maig

Taller teòric sense gos: “Construeix la vida que has somiat amb el teu gos.

Tot el que necessites saber per gaudir d’una vida extraordinària amb ell”

HORA: de 10.30 h a 12 h

LLOC: Sala Polivalent

Darrera actualització: 08.11.2023 | 08:41