Tallers de pintura i carbonet a la Casa dels Mestres

Divendres, 8 de novembre de 2019 a les 00:00

Els Artistes de l'Ametlla endeguen nou projecte i organitzen dos tallers a la Casa dels Mestres: un taller de dibuix al carbonet i un altre de pintura, ambdós dirigits per en Josep M. Luján, el qual ja ha impartit dues masterclass a socis i simpatitzants de l'entitat, amb una molt bona acollida.

Amb aquests cursos, a part del retrat es tindrà l’oportunitat d’experimentar moltes altres disciplines artístiques i anar coneixent d’altres tècniques.

En Josep M. té una experiència docent en el camp del dibuix i la pintura de més de 14 anys, en escola pròpia i a dues escoles públiques de Palau Solità i Plegamans, fent activitats extraescolars durant diversos anys. Durant tot aquest temps, ha impartit classes de dibuix i pintura a més de 600 persones, des de 6 fins a 78 anys, amb infinitat d’exposicions locals d’obres realitzades pels seus alumnes. Avui en dia, molts d’ells son dissenyadors, arquitectes, etc. amb una molt bona base de dibuix.

Els tallers es fran els dimecres o els divendres (a escollir), de 17.15 a 19.15h, a partir dels dies 20 i 22 de novembre.

Places limitades a 10 alumnes.

Quota: 25€/mes (un dia a la setmana)

Per a més informació i inscripcions, podeu contactar amb l'associació a info@adla.cat o bé amb Josep M. Luján a j.m.lujan@hotmail.com

 

Darrera actualització: 08.11.2019 | 09:37