Taller "Vull treballar, per on començo?", una introducció al mercat laboral per a joves que busquen la seva primera feina

Dijous, 9 de novembre de 2023 a les 00:00

El dimecres 22 de novembre, de 16 h a 18 h, se celebrarà el primer taller del Servei d'Orientació Juvenil de l'Ametlla del Vallès, un taller adreçat a joves que volen trobar la seva primera feina. L'acció formativa es farà a la Sala Polivalent de la Biblioteca (c. Sebastià Bassa, 10). 

El taller sorgeix arran d'haver rebut diverses demandes de persones joves del municipi menors d'edat, amb la necessitat compartida d'informar-se sobre què cal fer per començar a treballar.

La participació és gratuïta, però cal inscriure's enviant un WhatsApp al telèfon 671600189.

El Servei d'Orientació Juvenil de l'Ametlla del Vallès és un servei públic i gratuït d'informació, orientació, assessorament i acompanyament juvenil que dona suport a les persones joves en la construcció del projecte de vida independent. Es treballen àmbits com: l'autoconeixement professional, la recerca de feina, l'assessorament laboral, l'orientació educativa, el suport en la gestió de tràmits, etc. S'ofereix cada dijous, de 10 h a 13 h, al PICA. Per rebre atenció personalitzada, cal demanar cita prèvia per correu a treball2.vallesoriental@oficinajove.cat o bé per WhatsApp al 671600189.

El Servei d'Orientació Juvenil és presta gràcies al conveni de descentralització de l'Oficina Jove del Vallès Oriental subscrit entre l'Ajuntament de l'Ametlla del Vallès i el Consell Comarcal del Vallès Oriental.

Darrera actualització: 09.11.2023 | 11:14