S'obren les inscripcions a la II Matxembrada Escolar

Dijous, 12 de setembre de 2019 a les 00:00

El dissabte 5 d'octubre es celebrarà la segona Matxembrada familiar entre les dues AMIPA de primària en una jornada lúdica esportiva de principi de curs.

Aquesta iniciativa s'inspira en les trobades esportives que fan anualment els alumnes dels Centres de Primària i Secundària de l'Ametlla, però incloent-hi en aquest cas la participació de les famílies. Amb aquesta idea, l'AMIPA de l'Escola Bertí i l'AMPA de l'Escola Els Cingles amb suport municipal, va iniciar aquest projecte el curs passat.

Els objectius d'aquesta activitat són diversos. El principal és la de generar un espai de trobada en el que infants i famílies de les diferents escoles es coneguin i puguin crear llaços d'unió. Però també, i no menys important, és la manera en què es farà: a través de l'activitat física, amb una gimcana d'orientació per a totes les edats. Així doncs, volem promocionar també un estil d'oci que promogui un estil de vida actiu i saludable.

Tenim una tercera pota que s'inclou en aquest projecte: descobrir o conèixer millor el patrimoni de l'Ametlla. És per això que es planteja fer-ho cada any en una zona diferent facilitant el descobriment de diferents espais i valors patrimonials de l'Ametlla. Aquesta vegada la zona en la qual es farà la gimcana d'orientació i el dinar serà la Zona del Parc de Can Reixac: parc i torrents.

La trobada culminarà en un dinar conjunt organitzat per les AMIPA de primària al mateix parc de Can Reixac. Les inscripcions i la venda dels tiquets les faran les AMIPA.

Les inscripcions i adquisició de tiquets per al dinar es faran entre 12 de setembre i el 26 de setembre (últim dia, improrrogable). Les persones que facin la inscripció abans del 20 de setembre rebran una bossa de regal.

El menú consistirà en amanida, fideuada, aigua, refrescos, vi, pa i postres. El preu dels tiquets pels adults és de 9,5 euros i 7,5 euros per infants (fins a 12 anys).

Si vols participar o comprar  tiquets posa't en contacte amb la teva AMIPA.

Darrera actualització: 05.09.2019 | 11:16