S’inicia el procés d’elaboració del Pla de Barris

Divendres, 5 de novembre de 2021 a les 09:00

La regidoria de Barris de l’Ametlla del Vallès vol incentivar la participació de tota la ciutadania del nostre poble i, per assolir-ho, ha iniciat l’elaboració d’un Pla de Barris.

L’objectiu és que tots i cadascun dels vilatans puguin participar de les decisions que afecten al seu dia a dia i, a la vegada, tinguin més referències a l’hora de formular demandes o reclamar solucions.

Properament s’obrirà el procés de presentació de candidatures per als representants de cada barri, que el veïnat de les respectives zones escollirà. Aquests tindran la funció de traslladar les propostes i demandes dels veïns de la seva zona al Consell de Barris.

Un cop definides les persones representants es crearà el Consell de Barris de l’Ametlla del Vallès, on les persones escollides representaran el seu barri davant del govern municipal. Properament trobareu més informació sobre l’estructura i funcionament del Pla de Barris aquí.

En aquestes pàgines trobareu un plànol amb una proposta de distribució dels barris del nostre poble, que està oberta a possibles modificacions. Hi ha 13 zones de les quals 11 estan considerades barris (no s’inclouen els polígons industrials). Les zones en blanc són espais disseminats i per determinar, que s’especificaran en properes fases.

És molt important que es presentin candidatures a cada barri per poder aconseguir una representació equitativa i justa per a tots els barris de l’Ametlla, i és per això que us animem a participar-hi!

BARRIS DE L'AMETLLA DEL VALLÈS:

Darrera actualització: 05.11.2021 | 13:00