Segona sessió del Pla Local de Cooperació, el 5 de febrer

Dimarts, 11 de gener de 2022 a les 00:00

L'estiu passat es va donar el tret de sortida al procés d'elaboració del Pla Local de Cooperació de l'Ametlla del Vallès, de la mà de l'àrea de Cooperació de l'Ajuntament amb el suport de la Diputació de Barcelona i del Fons Català de Cooperació.

El dia 6 de novembre es va celebrar la primera jornada de reflexió i treball oberta a tota la ciutadania, de la qual se'n fa una molt bona valoració (vegeu-ne un resum aquí).

El dia 5 de frebrer, de les 10 a les 14h a la Sala Polivalent, tindrà lloc la segona sessió, que girarà al voltant de l’educació per al desenvolupament i la ciutadania global.  En aquest cas es reflexionarà sobre els aspectes bàsics de l’educació per al desenvolupament com a eina de transformació orientada a construir ciutadania global. Tothom, com a agents educatius en tant que formem part de la societat de l’Ametlla, hi té molt a aportar. 

Totes aquelles persones, entitats, clubs esportius, escoles, casals, etc, que estiguin interessades a participar-hi, ja sigui perquè es volen comprometre en fer una Ametlla més involucrada en temes cooperació, per curiositat o per passar una estona amb veïns i veïnes compartint opinions, propostes i descobrint opcions per fer del nostre poble, un poble millor, poden inscriure's-hi enviant un e-mail a cooperacio@ametlla.cat

Darrera actualització: 11.01.2022 | 11:59