Segona edició del "Passem comptes!"

Dimarts, 15 de setembre de 2020 a les 11:00

Dijous 24 de setembre tindrà lloc la segona edició “Passem comptes!”, una sessió oberta al públic que constarà de dues parts:

- Una primera en què es farà un retiment de comptes de l’actual situació economicofinancera i pressupostària del Consistori un any després de l’inici de la legislatura.

- Una segona en què es tractaran els pressupostos de l’any 2021 i es presentarà la plataforma “L’Ametlla decideix”, a través de la qual s’articularà el procés participatiu per l’elaboració dels comptes del proper exercici.

L’acte finalitzarà amb un torn obert de paraules del públic assistent, en què l'Equip de Govern respondrà les preguntes rebudes a través d'aquest formulari.

Aquesta edició del “Passem comptes!” es farà a la Sala Polivalent de la Biblioteca Municipal Josep Badia i Moret, a partir de les 19.30h. Atesa la situació extraordinària derivada de la pandèmia de la COVID-19, l’aforament estarà limitat a 30 persones. Per assistir-hi, cal reservar la localitat trucant prèviament a l'Ajuntament (93 843 25 01), o bé enviar un e-mail a hisenda@ametlla.cat. Tanmateix, però, tothom que vulgui seguir l’acte podrà fer-ho, en directe, a través del Canal Youtube de l’Ajuntament.

Darrera actualització: 21.09.2020 | 10:42