S'anul·la la Festa Major 2020

Dimecres, 3 de juny de 2020 a les 13:00

Malauradament, la crisi sanitària generada per la pandèmia de la COVID-19 i les seves derivades han obligat a l'Ajuntament a prendre la decisió d'anul·lar la Festa Major d'enguany. A continuació es transcriu el comunicat de l'equip de govern, on s'explica el per què d'aquesta decisió:

Benvolguts/udes:

Ens dirigim a vosaltres per informar-vos que, malauradament, aquest any no se celebrarà la Festa Major de l’Ametlla del Vallès.

Com ha succeït amb les festes majors dels pobles veïns, i tenint en compte la incertesa de l’evolució de la pandèmia i de l'estat de les fases de desconfinament, des de l’Ajuntament de l’Ametlla del Vallès hem optat per suspendre els actes i esdeveniments previstos per a la Festa Major 2020.

Hem pres aquesta decisió per la impossibilitat de garantir la seguretat de la ciutadania, i després d'haver parlat amb les entitats i associacions implicades en l'organització de la festa.

Malgrat tot, volem comunicar que estem valorant una proposta alternativa, puntual, que no suposi grans concentracions de persones i adaptada a les circumstàncies i a la seguretat per algun dels dies que, en principi, s’hauria de celebrar la Festa Major de l’Ametlla del Vallès.

Agraïm la dedicació de totes les entitats i persones a títol individual que sempre col·laboren en l’organització.

Ha estat una decisió molt difícil de prendre, però l'hem presa des de la ferma convicció que el que ha de prevaldre és la seguretat de la ciutadania i el suport a les persones que ho estan passant malament, sigui per raons de salut, per la pèrdua d’un amic o familiar, o per raons econòmiques. En aquest sentit, bona part del pressupost de la Festa Major 2020 anirà destinat a Serveis Socials per ajudar a la ciutadania del municipi que afronta moments difícils.

El 2021 l’haurem de fer grossa!

Equip de Govern de l'Ajuntament de l'Ametlla del Vallès.

Darrera actualització: 03.06.2020 | 13:49