Sant Jordi a l'Ametlla del Vallès

Dijous, 14 d'abril de 2022 a les 00:00

Dissabte vi​nent, 23 d’abril, a l’Ametlla del Vallès celebrarem Sant Jordi amb una matinal d’activitats organitzades per la Biblioteca Municipal Josep Badia i Moret, amb la presentació del llibre L’Ametlla del Vallès desapareguda, i amb la signatura de llibres per part d’autors i autores locals.

Matinal d’activitats als jardins de Can Muntanyola

A partir de les 10h, i durant tot el matí, la Biblioteca presentarà una exposició de novetats bibliogràfiques per mirar, remenar i empotar-se en préstec novetats editorials o clàssics universals.

A les 10h, de la mà de Can Xic, es farà el taller de manualitats Capgròs de drac, i a les 11.30h tindrà lloc l’ “Hora del conte” Princeses blaves i prínceps encantadors, a càrrec de la Lídia Clua.

Presentació del llibre L’Ametlla del Vallès desapareguda

A les 12h, a la Sala Polivalent, s’hi farà la presentació del llibre L’Ametlla del Vallès desapareguda (editorial Efadós), que comptarà amb la participació de Crisant Tengo (autor), Jaume Alcázar (editorial Efadós), Albert Benzekry (historiador), i Pep Moret (alcalde).

El llibre és una aproximació a la història més moderna del poble a través de 170 fotografies antigues de diferents punts del terme municipal acompanyades d’un peu explicatiu, amb un abast cronològic que va de l’última dècada del segle XIX fins a la transició democràtica dels anys 70.

Per a l’elaboració d’aquest treball l’autor ha comptat amb l’assessorament de Josep Calbó, Enric Costa, Carmina Moncau, Jordi Puig i Genís Tura.

Les imatges han estat extretes, majoritàriament, del fons Josep Badia i Moret que es custodia a l’arxiu municipal, tot i que algunes provenen de diverses entitats culturals així com també de diferents famílies del poble.

Signatura d’autors i autores locals

A partir de les 12h, autors i autores locals signaran els seus libres a la llibreria Miranius, situada a l’Antic Camí de Caldes 31.

Darrera actualització: 19.04.2022 | 12:54