S'activa el pla INUNCAT en fase de prealerta

Dimarts, 22 d'octubre de 2019 a les 00:00

En base a les previsions meteorològiques emeses pel Servei Meteorològic de Catalunya i a les afectacions que es preveu que se'n puguin derivar, s'ha activat el Pla INUNCAT en fase de Pre-Alerta.

Segons les previsions, fins el matí de dimecres 23 d'octubre es viurà un període d'intensitat i acumulació de pluges, amb xàfecs que aniran acompanyats de tempestes localment fortes de manera extensa i es podria superar el llindar dels 20 mm/30 minuts.

Entre el matí del dia 22 i el matí del dia 23, les acumulacions podrien superar el llindar dels 100 mm/24 hores a tot el litoral i prelitoral i al quadrant nord-est.

Es poden produir creixements sobtats de rius i rieres, especialment al litoral i prelitoral de Barcelona, al Tarragonès i Baix Penedès, les comarques de la demarcació de Girona, barrancs i torrents de Terres de l'Ebre, i al marge esquerra del Segre (Sió, Corb i Ondara).

Podeu consultar les actuacions a fer, els consells i les recomanacions municipals vinculades a l'INUNCAT a http://interior.gencat.cat/inundacions

Darrera actualització: 22.10.2019 | 13:02