Roger Mas dona el tret de sortida al Cicle de Jazz 2019

Dimarts, 11 de juny de 2019 a les 00:00

La 8a edició del Cicle de Jazz de l’Ametlla va començar divendres passat al vespre amb el concert inaugural a càrrec de Roger Mas. Davant de més d’un centenar de persones que l’esperava als jardins de la Residència Millet Park, Mas va presentar el seu darrer disc “The Call From the Past” acompanyat de Dee Jay Foster (contrabaix), Marc Ayza (bateria), amb la participació especial de Laia Cagigal (veu).

Amb la posta del sol, Roger Mas va sortir a l’escenari amb el seu piano acompanyat d’una bateria i d’un contrabaix i va iniciar el seu repertori davant d’un públic bolcat que tenia ganes de conèixer les darreres composicions de l’artista. L’espectacular combinació de la música amb la posada en escena dels jardins de Can Millet van ser la simbiosi perfecte per un vespre irrepetible que ha fet que Mas no es pogués rendir a fer un “bis” amb una interpretació musical que va demanar la participació de tot el públic allà present. La connexió músics-assistents va estar present en tot moment.

En la seva presentació, l’artista va destacar "la relació especial que el vincula amb el públic ametllatà perquè ja en van unes quantes els cops que ha vingut a tocar i la meravella del l’espai”.

A final de l’acte, el públic va poder degustar una fideuà que va arrodonir la jornada musical.

Però el Cicle no s’acaba aquí i cada divendres hi haurà una proposta musical en una ubicació especial de l’Ametlla. Aquest proper divendres és el torn de la fusió del jazz amb el flamenco de la mà d’Aurora, un combo liderat per la veu flamenca d’en Pere Martínez fusionada amb el piano de Max Villavecchia, el baix de Javi Garrabella, la bateria d’en Joan Carles Martí i el ball de José Manuel Álvarez.

Darrera actualització: 11.06.2019 | 14:11