Restabliment dels serveis del Centre d’Atenció Primària de l’Ametlla del Vallès

Dilluns, 15 de novembre de 2021 a les 13:00

L’esclat de la pandèmia de COVID-19 el mes de març de 2020 va comportar una forta tensió del sistema sanitari català i l’alteració de la prestació de diferents serveis.

Com a conseqüència d’aquesta situació, el Centre d’Atenció Primària de l’Ametlla del Vallès (CAP) va veure reduït el seu horari, i el seu servei de pediatria es va centralitzar a la Garriga.

Amb la millora dels indicadors epidemiològics, l’Ajuntament de l’Ametlla del Vallès i les direccions territorials del Servei Català de la Salut (CatSalut) i l’Institut Català de la Salut (ICS) han mantingut un seguit de reunions per abordar el restabliment dels serveis del CAP de l’Ametlla del Vallès que s’han vist alterats per l’esclat de la pandèmia.

A resultes d’aquestes, el CatSalut ha adoptat el compromís de restablir l’horari del centre i també el servei de pediatria a partir de la segona quinzena de gener de 2022:

  • L’horari del centre serà de dilluns a dijous de 08h a 20h, i divendres de 08h a 14h. A data d’avui el CatSalut valora l’obertura, també, els divendres a la tarda.
  • El servei d’atenció pediàtrica es prestarà de dilluns a divendres: cada dia es comptarà amb el servei d’infermeria pediàtrica, i dos dies a la setmana amb la presència del metge/essa pediatra.
Darrera actualització: 15.11.2021 | 13:57