Reobertura parcial de la deixalleria el 4 de maig

Dimarts, 28 d'abril de 2020 a les 00:00

El Consorci per a la Gestió dels Residus del Vallès Oriental, que gestiona la deixalleria de l’Ametlla del Vallès, ha anunciat que reobrirà les deixalleries a partir del dilluns 4 de maig de forma parcial, i amb la implantació d’estrictes mesures de prevenció per evitar la propagació dels virus i protegir tant el personal que hi treballa en aquestes instal·lacions com els usuaris i les usuàries que en fan ús. 

Hi treballaran dos operaris, el que permetrà garantir el compliment de les mesures preventives establertes i realitzar una intensa desinfecció diària de les instal·lacions. També es limita l’aforament i es controlarà l’accés dels usuaris o transportistes que vulguin accedir-hi. Tots ells, a més, ho faran individualment seguint les indicacions de l’operari, i en cas que es formin cues, no es podrà sortir dels vehicles particulars.

El usuaris hauran de seguir en tot moment les indicacions del personal i dipositar els residus al lloc corresponent. No s’acceptaran residus barrejats o que s’hagin de desballestar, així com si no hi ha suficient capacitat de recepció. També han de seguir les mesures de seguretat establertes:  es recomana l’ús de mascaretes i guants, i respectar i mantenir la distància de seguretat de dos metres amb altres persones i en general totes les mesures preventives indicades.      

La deixalleria de l’Ametlla del Vallès obrirà 3 dies a la setmana, en el següent horari:

- Dilluns: de 16 a 19h

- Dimecres i divendres: de 8.30 a 14h

Recordem que els serveis de recollida a domicili de saques de verds i de trastos voluminosos segueix operatiu.

Concerteu la recollida trucant:

93 870 87 53 (saques de verds)

900 897 000 (trastos voluminosos)

Darrera actualització: 28.04.2020 | 12:33