Reforcem la neteja viària

Divendres, 27 de març de 2020 a les 00:00

Amb motiu de la problemàtica derivada pel Coronavirus, i per garantir el màxim d’higiene a les zones més freqüentades, especialment zones comercials, CAP i farmàcies, l’Ajuntament de l’Ametlla del Vallès ha reforçat la neteja d’aquests entorns.

Per tal de mantenir les condicions higièniques i de salubritat, des del Consistori es demana que es faci un bon ús del sistema de recollida de residus que realitza el Consorci de Residus del Vallès Oriental, i que no es deixin bosses al terra.

Recordem que la deixalleria està tancada i que cal guardar a casa tots aquells residus que habitualment es porten a la deixalleria fins que la situació es normalitzi. D’aquesta manera també es col·labora amb les persones que fan la recollida dels residus en aquests moments especialment problemàtics.

Pel que fa als gossos, quan es treuen a passejar cal recollir els excrements que facin i diluir amb aigua els orins, d’aquesta manera també contribuïm a tenir un carrers més nets. Si s’incompleix és motiu de sanció.

Darrera actualització: 27.03.2020 | 10:44