Redisseny del logotip modernista de la Cora Lo Lliri

Dimecres, 25 de setembre de 2019 a les 00:00

La Coral Lo Lliri de l'Ametlla del Vallès organitza un concurs de disseny gràfic dirigit a joves dissenyadors, amb l'objectiu de redissenyar el seu logotip modernista.

Bases

- Per a joves dissenyadors, amateurs o professionals, fins a 25 anys.

- Límit de lliurament del disseny: 29.11.2019.

Colors de base pel símbol (dibuix): Blanc + Vermell + Colors de base per la marca (Coral Lo Lliri): negre, aclarit entre 20 i 35%

- Presentació en format digital  (coral-lolliri@gmail.com) i impressió a color sobre paper blanc 180 gr., amb logotip complert, símbol + marca, sense signar, dins un sobre amb el nom, telèfon i adreça electrònica de l’autor.

- Es facilitaran mostres dels logotips històrics de l’Associació Coral Lo Lliri i una fotografia del pendó original modernista de tela (1903).

Disseny elegit:

- Democràticament pels 38 membres de l’Associació Coral Lo Lliri de l’Ametlla.

- L’autor o autora i el disseny seran presentats al públic durant el Concert de Nadal que es celebrarà a l’església de Sant Genís i Genís el diumenge 22.12.2019 a les 19h.

- Es lliurarà un certificat al guanyador del concurs.

- El nom del guanyador es publicarà en web de la Coral lo Lliri, en el Diari de l’Ametlla i a les xarxes socials.

- La Coral Lo Lliri convida a l’autor i acompanyant al tradicional sopar de Nadal que tots els membres cantaires celebrem després del concert a les 21h.

- L’Associació Coral Lo Lliri de l’Ametlla del Vallès es reserva el dret de deixar desert el concurs i tindrà tots els drets de reproducció i difusió del logotip escollit. Més informació al 637 72 78 76

Darrera actualització: 25.09.2019 | 14:17