Puntualitzacions sobre la línia d’autobús 425

Divendres, 15 de gener de 2021 a les 00:00

En relació a la línia d’autobús 425 de Sagalés que comunica l’Ametlla del Vallès amb la Garriga, i que a partir d’ara és un servei a demanda, l’Ajuntament de l’Ametlla del Vallès vol puntualitzar:

- La línia 425 ja existia, però havia quedat fora d'ús fins el 21 de desembre com a conseqüència de les restriccions dictades pel PROCICAT amb motiu de la COVID-19. Seguint instruccions de la Generalitat de Catalunya, s’ha tornat endegar.

- Aquesta és una línia associada als dies lectius, és a dir, a les classes d’escola i d’institut, i segons les enquestes mensuals realitzades no s’arriba ni un sol usuari al dia.

- L’Autoritat del Transport Metropolità (ATM) dicta que no hi hagi autobusos buits i, per aquest motiu, s’ha reconvertit en un servei de transport a demanda.

- A partir d’ara tothom que requereixi d’aquest servei pot demanar-lo per un dia, una setmana o un mes,  a través de diferents canals.

  • -  Trucant al 900 13 00 14 (de dilluns a divendres feiners de 8:00h a 20:00h).
  • - Descarregueu l’app Sagalés on demand i fent les reserves còmodament des del telèfon mòbil. L’app és totalment gratuïta i està disponible tant per Android com per a IOS.
  • - Entrant al web www.sagalesondemand.com.

- Aquest servei garanteix que ningún es quedi sense transport.

 

Darrera actualització: 15.01.2021 | 14:06