Pujada amb moto a Sant Bartomeu 2019

Dimecres, 4 de desembre de 2019 a les 00:00

Com cada any, el Moto Club l’Ametlla organitza la Pujada amb Moto a Sant Bartomeu. Amb la voluntat que sigui una festa com sempre ho ha estat, per a tothom, aquest any s'aplicaran un seguit de mesures per tal de poder fer la Pujada de la millor manera possible, evitar problemes i malentesos d’anys anteriors, complir la llei i assegurar qualsevol problema que pugui sorgir.

La Pujada estarà controlada en tot moment per membres del Moto Club l’Ametlla juntament amb la Policia Local de l’Ametlla del Vallès i Protecció Civil, que s’encarregaran que totes les motos pugin i baixin a la vegada en un sol bloc, a una velocitat molt baixa, assegurant que els carrers pels quals passen estiguin tancats al trànsit.

Tots els participants hauran de fer una inscripció i se’ls donarà un identificador com a registrats a la Pujada a Sant Bartomeu 2019. No es permetrà que cap motocicleta entri dins del conjunt de motos delimitats (tant a la pujada com a la baixada) sense inscripció.

Els menors que vulguin participar hauran de venir amb pare/mare o tutor legal, que sota signarà la participació.

El Moto Club l’Ametlla ha contractat una assegurança per tal de cobrir qualsevol eventualitat que pugui esdevenir durant la pujada i la baixada entre els participants, quedant exclosa qualsevol moto sense identificació o que surti del bloc delimitat pels membres del Moto Club l’Ametlla i la Policia Local. 

El dia 14 de desembre se celebrarà una sessió informativa, que tindrà lloc a la Sala Polivalent, a les 10h.

 

Darrera actualització: 04.12.2019 | 13:27