Propera inauguració de l'exposició "Relacions"

Dijous, 25 de juliol de 2019 a les 00:00

Demà divendres 26 de juliol tindrà lloc al inauguració de l'exposició "Relacions", un recull d'obres de l'artista Lourdes Déu i Jover.

La Lourdes va néixer a Barcelona l’any 1950. Des de ben joveneta ja li agradava dibuixar i acoloria tot el que estava al seu abast, fins i tot les figures geomètriques de les làmines fetes amb tinta xinesa. Va estudiar a l’Escola Massana mentre treballava en el taller d’un restaurador de pintures, i allà va aprendre molt sobre el color. Al cap d’uns anys va treballar a Sañes, una botiga de decoració de molt prestigi on tot es dissenyava i es feia a mida i la dansa, la seva afició més profunda, quedava una mica arraconada per manca de temps. Però finalment va decidir dedicar-s’hi i ho va fer durant uns quants anys. En ser mare de tres fills, retornà al món artístic i donà classes de dibuix i projectes al Centre del Vidre, treballant-hi durant 12 anys. Mentrestant, va creure convenient estudiar Belles Arts, amb l’especialitat de gravat.

Quan ve a viure a l’Ametlla, als 41 anys, investiga de manera autodidacta la pintura sobre seda i durant vint anys fa aquesta feina per a dissenyadors i botigues. Actualment torna a retrobar amb il·lusió la pintura, sentint-se agraïda per les experiències viscudes, que d’alguna manera han deixat empremta en l’essència de les seves obres.

La inauguració es farà, de la mà dels Artistes de l'Ametlla, a les 20h a la Sala d'Art Carles Sindreu.

Podeu llegir l'entrevista que la Lluïsa Navarro (Associació d'Artistes de l'Ametlla) fa a l'artista a la darrera edició del Diari de l'Ametlla (pàgina 10).

Darrera actualització: 25.07.2019 | 11:10