Propera inauguració de l'exposició "Natural"

Dimecres, 18 de setembre de 2019 a les 00:00

El proper divendres 20 de setembre, a les 20h a la Sala d'Art Carles Sindreu, tindrà lloc la inauguració de l'exposició "Natural", de Dúnia Vera i Mariajosé Benedí.

A continuació transcrivim l'article sobre l'exposició escrit per la Lluïsa Navarro (membres dels Artistes de l'Ametlla), i que s'ha publicat al Diari de l'Ametlla de setembre:

"Dúnia Vera torna a exposar a la Sala Carles Sindreu. Ho va fer individualment el setembre de l’any passat i vam poder admirar les seves obres de gran format amb textures, fusionant  harmònicament la tècnica amb el color. Ha estudiat interiorisme a l’Escola d’Arts Aplicades de Saragossa. Es dedica a la decoració i l’interiorisme i, naturalment, la seva sensibilitat i inquietud artística les comparteix amb la pintura, aplicant les noves tecnologies i una bona dosi de creativitat.

 La Mariajosé va néixer a Alegia de Ordicia (Guipúzkoa) l’any 1961, va estudiar a l’Escola d’Arts Aplicades de Saragossa i és Tècnica Superior d’Arts Plàstiques i Disseny, amb les especialitats de Projectes i Direcció d’obres de decoració i Gràfica publicitària. En el transcurs dels seus estudis va rebre el recolzament i entusiasme de professors com Angel Blanco reconegut pintor i gravador i José Luís Cano pintor i il·lustrador, dels quals en va ser deixeble i va aprendre la tècnica de l’aquarel·la i d’altres disciplines.

Té una vida professional molt creativa i diversa en què desenvolupa tot tipus de projectes d’interiorisme, decoració, publicitat, etc., però quan el temps li ho permet es retroba amb la pintura i l’aquarel·la, que són la seva passió.

Ha realitzat una exposició col.lectiva amb els alumnes de l’Escola d’Arts i l’any passat va exposar individualment a Pobladura de la Sierra (León) a l’espai dels   Amigos del Duermo.

Ara la Dúnia i la Mariajosé, companyes i amigues, exposaran conjuntament per mostrar-nos, cadascuna des d’una perspectiva i tècnica diferent, les seves obres.

No deixeu de visitar aquesta exposició que, ben segur, us agradarà! "

Darrera actualització: 05.09.2019 | 11:40