Propera inauguració de l'exposició "I si te les toques?"

Dimarts, 2 d'octubre de 2018 a les 09:00

"I si te les toques?" És una exposició fotogràfica que recull imatges de diferents persones, algunes d’elles que passen o han passat pel tràngol de lluitar contra un càncer de mama, en què els protagonistes són els pits i que té la finalitat de transmetre, mitjançant les imatges, la importància de l’auto exploració com a prevenció del càncer de mama.

 

Els objectius d’aquest projecte d’exposició fotogràfica consisteixen en conèixer els avantatges de l’auto exploració i conscienciar a les persones de la seva importància. De conèixer el nostre cos com a forma de cura, de conèixer la nostra anatomia i configuració del propi cos per poder adonar-nos de qualsevol canvi en la consistència, en la secreció o en la simetria de les mames. I de sensibilitzar a la societat de la importància de la salut mamària i la prevenció del càncer de mama.

Amb aquesta exposició, un grup d’amics i amigues amants de la fotografia, en la seva vesant més íntima, personal i social, volen conscienciar a la societat de la importància de l’auto exploració mamària a través de la fotografia.

Des del dia 5 fins al 21 d’octubre, coincidint amb el mes rosa, mes del càncer de mama, es podrà visitar l’exposició fotogràfica: I si te les toques? A la Sala d’Art Carles Sindreu, carrer Pompeu Fabra, 8 de L’Ametlla del Vallès. L’horari d’obertura serà divendres de 18 a 20 hores, dissabtes d’11 a 14 i de 18 a 20 hores i diumenges d’11 a 14 hores. Gràcies a la col·laboració d’Oncovallès aquest projecte fotogràfic serà itinerant per diversos municipis de la nostra comarca del Vallès Oriental.

Aquesta és una iniciativa que compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de l’Ametlla del Vallès, d’Oncovallès-Fundació privada d’Ajuda Oncològica de Granollers i del CAP de l’Ametlla del Vallès.

 

Darrera actualització: 02.10.2018 | 09:48